Crème, een 24h verzorging is de ongecompliceerde verzorging voor het gezicht die 24 uur per dag kan worden aangebracht. De verzorgingscrèmes gaan in op de specifieke huidbehoeften, ze hydrateren voor lange tijd, beschermen de huid tegen negatieve milieu-invloeden en huid beschadigende zonnestraling en zorgen voor en elastisch soepele, jeugdig frisse huid.

Maskers zijn de perfecte beauty-helpers voor een SOS-behandeling van de huid. Als intensieve verzorging zijn ze zo samengesteld dat ze een duidelijk hogere werkstofconcentratie bezitten dan crèmes en voor een bijzonder weldadige wellness-belevenis zorgen. Een masker kan men regelmatig toepassen of altijd juist op het moment als de huid een acuut verzorgingstekort vertoont. 


Ampullen zijn de snelle mooimakers voor thuis. Pure power voor de meest uiteenlopende behoeften van de huid. De hooggeconcentreerde, afzonderlijk geproportioneerde werkstoffluids in luxueuze, glazen ampullen bieden een exclusieve verzorgingsbelevenis met onmiddellijk effect voor elk huidbeeld en elke huidtoestand. De ampullen overtuigen door hun voelbare en zichtbare werking en worden op basis van hun hygiënische, individuele verpakking zonder onnodige conserveringsstoffen geproduceerd. Door de ultralichte consistentie kunnen de werkstoffen sneller de huidbarrière passeren en hun werking in de diepere huidlagen ontvouwen.

Serums zijn zeer luchtige, goed intrekkende werkstofconcentraten die de hoogst mogelijke concentratie aan werkstoffen bieden. Als aanvullend verzorgingsproduct voor elk huidtype ondersteunen serums doelgericht in „bijzondere“ levenssituaties bij het herstel van specifieke huidbehoeften. Dankzij de bijzonder luchtige consistentie trekken ze snel in de huid en ontvouwen daar hun werking. Ze hebben in tegenstelling tot maskers niet alleen een onmiddellijk effect maar verzorgen de huid duurzaam met een gebundelde power aan verzorging. Serums moeten over het algemeen na de reiniging onder de verzorging worden aangebracht.

Oogcrème, de huid om de ogen is veelvoudig dunner dan de overige gezichtshuid. Collageen- en elastinevezels zijn minder dicht gerangschikt en het ontbreekt dit gedeelte aan onderhuids vetweefsel. Daarom kunnen invloeden van buitenaf en van binnenuit snel hun sporen achterlaten. Een oogverzorging dient ervoor het gevoelige deel perfect te verzorgen en te beschermen. Tegelijkertijd herstelt een oogcrème specifieke problemen zoals mimische rimpeltjes, kraaienpootjes, donkere kringen onder de ogen, wallen en zwellingen en laat het ooggebied er jeugdig fris en glad uitzien.

 

 

We geloven dat BABOR, in samenwerking met een onderlegd én vakkundig schoonheidsspecialiste, elke mens nog mooier kan maken en het zelfvertrouwen kan versterken.

We zijn ervan overtuigd dat een vrouw die zich mooi en goed in haar vel voelt, meer durft, positiever, actiever en gelukkiger is.

Op deze manier maken we het voor vrouwen mogelijk om de moed te hebben pretentieus, zelfbepalend en eisend te zijn.

Niet alleen in de keuze van haar verzorging maar in het hele leven.

Wetenschap & onderzoek

Precisieformules uit het BABOR laboratorium voor de hoogste werkzaamheid en verdraagzaamheid.

Wetenschap & onderzoek zijn onderdeel van het DNA van BABOR:

We onderzoeken zelf in onze vestigingsplaats van onze onderneming zodat elk product van het idee tot en met het afgevulde potje made in Germany is.

Interdisciplinaire wetenschapsteams en de samenwerking met gerenommeerde universiteiten alsook andere toonaangevende wetenschappelijke instellingen

garanderen BABOR richtinggevende onderzoeksresultaten en werkstof-performance op het hoogste niveau.

Dit alles voor een werking die indruk maakt.

Duurzaamheid & Verantwoording

We creëren duurzame en ressource ontziende producten – met het grootste respect voor ons milieu.

BABOR verbindt zich aan het milieu en het behoud van de natuur:

We gebruiken groene stroom. Milieubescherming komt bij ons direct uit het stopcontact.
BABOR betrekt uitsluitend groene stroom.

BABOR goes green:
We versturen vanuit Aken onze producten CO2-neutraal over de hele wereld.

We zijn op de juiste weg: sinds begin 2010 worden onze reclamemiddelen op FSC­ gecertificeerd papier gedrukt.

Een hart voor dieren:
Bij het respect voor de natuur behoort ook het respect voor haar schepselen. Dierproeven blijven voor ons een absoluut taboe.

 

Ons Ideaal - Onze Waarden

SAMEN. GEPASSIONEERD. EXCELLENT. VOOR DE SCHOONHEID.

MISSIE – Wat doen we
Als pionier van de professionele huidverzorging brengen we innovatieve Precisieformules, producten en oplossingen door experts tot stand,

made in Germany. Hiermee maken we onze partners en klanten enthousiast – want we nemen schoonheid persoonlijk.

VISIE – Waar willen we heen
BABOR is een wetenschappelijke instantie voor innovatieve huidverzorging en voor het behoud van de schoonheid.

Wereldwijd staan we voor de excellentie in product- en behandelingsresultaten.

 


Esthétique NYMFE (VOF)

Moerkerkse Steenweg 344

8310 Brugge - BE

050/35 45 45

__________________________

 info [at] nymfe [dot] be

________________________

BTW BE 0829.790.161

RPR Brugge

OPENINGSUREN   |   LOCATIE

___________________________________________________________

 

DINSDAG - WOENSDAG - DONDERDAG - VRIJDAG 

09u - 12u30 en 13u30 tot 18u30

ZATERDAG

08u30 tot 13u30

MAANDAG, ZON- EN FEESTDAGEN GESLOTEN

 

 ________________________________________________________________________

 ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY BELEID | COOKIE BELEID | DISCLAIMER | PRIJZEN