Elektroporatie 2de Generatie

Elektroporatie is in de cosmetiek een relatief nieuw procédé om werkstoffen transdermaal naar binnen te sluizen. Door een zich snel ontladende condensator wordt een elektromagnetisch veld gegenereerd. Dit elektromagnetische veld dat, gepulseerd gedurende 10 us tot 100 ms, in stand wordt gehouden, zorgt voor het tijdelijk opengaan van de ion-kanalen in de celmembranen. Door deze ion-kanalen worden de werkzame stoffen (plantenextracten, enzymen en vitamines) tot diep in de huid getransporteerd, via de transcellulaire route, om een bepaald effect te bewerkstelligen. Elektroporatie is dus het in de huid brengen van werkstoffen met behulp van deze transdermale systemen, zoals ultrageluid en iontoforese.

 • Cel permeabiliteit wordt 400 x vergroot

 • Snelheid product doorlating: 1 gram/ 60-90 seconden 

In de cosmetiek wordt elektroporatie met veel succes toegepast in de strijd tegen onder andere huidveroudering (anti-aging) en huidverslapping.

Voordelen:

 * Geen injecties

 * Zeer makkelijk in gebruik

 * Volkomen pijnloos

 * Geen blauwe plekken

 * Uitstekend te combineren met andere cosmetische behandelvormen, waaronder HYDRAFACIAL™ & Medische Peels

 * Geen risico's op nevenwerkingen of ongemak

De basisstof van een serum is een zuiver natuurlijk hoog gedoseerd hyaluronzuur. Daaraan wordt een cocktail van essentiële vitaminen, aminozuren en antioxidanten toegevoegd. Door Elektroporatie verbeteren de stofwisselingsprocessen in de huid, waardoor de oorzaak van de verouderingsverschijnselen wordt aangepakt. Hierdoor worden de onderste huidlagen weer egaal en verkrijgen ze nieuwe veerkracht en elasticiteit. Schadelijke gevolgen van roken, luchtvervuiling en zonlicht worden eveneens aangepakt. Daarnaast werkt deze therapie goed tegen fijne rimpels en een droge en ruwe huid. Na een behandeling met elektroporatie bleek dat de poriën 80% verbeterd (kleiner)waren. De gladheid van de huid was met 50% toegenomen, men ervaart een strakker gevoel van de huid, een gladder oppervlak en meer volume. Bij verticale lijnen op het decolleté blijkt electroporatie opmerkelijk goed te werken. De huidconditie zal aanzienlijk verbeteren, elektroporatie is een perfect preventief middel in de strijd tegen huidveroudering.
Met Electroporatie wordt het celmembraan van de huidcellen in de hoornlaag tijdelijk "poreus" gemaakt door middel van Middel Frequente stroom. Doordat kleine bestaande poriën in het celmembraan groter worden en er tevens tijdelijke nieuwe poriën in het celmembraan ontstaan, wordt het mogelijk om (grotere) moleculen van actieve werkstoffen in de huidcellen te laten penetreren. Iontoforese zorgt ervoor dat tijdens de Electroporatie de werkstoffen gemakkelijker in de cellen wordt opgenomen. Zodra de Electroporatie stopt sluit het celmembraan zich weer en kunnen de actieve bestanddelen van de aangebrachte cosmetica in de cellen hun werk doen. Met Electroporatie is het mogelijk om zowel ioniseerbare als niet-ioniseerbare werkstoffen en ook werkstoffen met grotere moleculen in te sluizen.


Inmiddels is bewezen dat Elektroporatie nog mooiere resultaten oplevert bij een gecombineerde behandeling met microdermabrasie (HydraFacial).

Met elektroporatie kan men eveneens het overtollige vet ter hoogte van de hamsterwangen of de dubbele kin te verminderen. 

HydroPeptide biedt een schoonheidscocktail die huidveroudering op spectaculaire wijze vertraagt, de huid wordt van binnenuit gevoed waardoor zij weer een frisse uitstraling krijgt en rimpels aanzienlijk verminderen.

 

 


Esthétique NYMFE (VOF)

Moerkerkse Steenweg 344

8310 Brugge - BE

050/35 45 45

__________________________

 info [at] nymfe [dot] be

________________________

BTW BE 0829.790.161

RPR Brugge

OPENINGSUREN   |   LOCATIE

___________________________________________________________

 

DINSDAG - WOENSDAG - DONDERDAG - VRIJDAG 

09u - 12u30 en 13u30 tot 18u30

ZATERDAG

08u30 tot 13u30

MAANDAG, ZON- EN FEESTDAGEN GESLOTEN

 

 ________________________________________________________________________

 ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY BELEID | COOKIE BELEID | DISCLAIMER | PRIJZEN

 

 

Comments