Wat is HydraFacial:

Hydradermabrasie is de unieke techniek van HydraFacial™, waarbij de huid met behulp van serums gepeeld en gestimuleerd wordt. Hydradermabrasie werkt zowel zacht abrasief (afslijpend) als ablatief (afbladerend). Nieuwe BOOSTERS werden toegevoegd om specifieke problemen grondig aan te pakken!

 

HydraFacial™ werd ontwikkeld vanuit de behoefte naar efficiëntere huidvernieuwing, zonder de neveneffecten van dermabrasie en klassieke microdermabrasie.

HydraFacial™ kent twee toepassingen:

1) Hydradermabrasie met de Hydropeel™ tip

2) Antioxidant behandeling

HydraFacial™ peeling - Hydradermabrasie

HydraFacial™ reinigt de huid grondig en peelt de bovenste huidlagen zonder agressie voor de huid. De huid wordt zachtjes tegen de Hydropeel™ tip aangezogen. De speciale vorm van deze behandeltip heeft een slijpende functie. Een gepatenteerde hydraterende vloeistof, op basis van lactaatzuur en hyaluronzuur wordt onder vacuüm door de bovenste huidlagen gestuurd.

Voor de vette of acné geneigde huid wordt er ook nog Salicylzuur gebruikt, dat naast lactaatzuur en hyaluronzuur een goede aanvulling is voor huiden met teveel talg productie. Vervolgens wordt de vloeistof, verzadigd van afgestorven huidcellen, mee-eters en andere afvalstoffen, opgezogen. Dit de unieke Vortex™ Technologie die u enkel en alleen bij HydraFacial™ heeft. Door de specifieke samenstelling van de serums, bekomt men niet enkel een peelend effect aan de oppervlakte, maar vernieuwt de huid zich ook van binnenuit. Hierdoor wordt een sterker huidvernieuwend effect bereikt dan met klassieke microdermabrasie met kristallen.

Ook het resultaat op pigmentvlekken is beduidend beter, want de vloeistof bevat ingrediënten die het opgestapelde pigment oplost zoals Lactaatzuur en Vitamine C.

Bij microdermabrasie wordt de huid gezandstraald met aluminiumkristallen. Nadeel hierbij is het vochtonttrekkende effect, wat kan leiden tot dehydratatie en irritatie van de huid. De-hydratatie is nooit goed, het is één van de belangrijkste redenen waarom onze huid verschrompelt bij het ouder worden en irritatie leidt onmiskenbaar naar vervroegde huidveroudering.

Door de sterk hydraterende ingrediënten wordt met HydraFacial™ de huid super gehydrateerd al tijdens het peelen.

De hydraterende ingrediënten van de vloeistof zijn huideigen (NMF) en worden meteen door de diepgereinigde huid vastgehouden. Ook heeft het Hyaluronzuur nu een Laag Moleculair Gewicht (LMW) voor een optimale absorptie.

De verzachtende ingrediënten herstellen een geïrriteerde huid en versterken het immuunsysteem van een gevoelige huid.

De HydraFacial™ peeling heeft een therapeutische en verjongende werking; het metabolisme van de huidcellen en de productie van collageen worden gestimuleerd en dit zonder nevenwerkingen.

Het vacuümeffect zorgt voor een directe lifting van de vermoeide huid en stimuleert de bloedtoevoer naar het huidoppervlak waardoor de zuurstofopname verhoogt.

Onmiddellijk is een verbetering van het huidoppervlak zichtbaar.

Vier elementaire principes voor huidverbetering worden namelijk tegelijkertijd toegepast:

1) peeling

2) hydratatie

3) verbetering van de celactiviteit

4) verbeterde doorbloeding – verhoogde zuurstofopname

Antioxidant behandeling - HydraFacial™ transdermale productinfiltratie

Na de 3 fasen peeling krijgt de huid een vierde fase met de HydraFacial™, namelijk met het Antiox-6 serum, een cocktail van puur hyaluronzuur (laag moleculair gewicht), vitamines en andere antioxydanten. De diepere, levende huidlagen krijgen als het ware een infuus met deze kostbare ingrediënten. Van het Antiox-6 serum werd een lange termijn activiteit tot in de lederhuid wetenschappelijk aangetoond in een klinische studie van plastisch chirurg Dr. Bruce Freedman: tot 14 dagen na de behandeling zijn nog steeds 30% van de anti-oxydanten actief aanwezig!

De aanmaak van nieuwe collageen, de toename van de fibroblastpopulatie, de verdikking van de basaal cellenlaag en van de lederhuid (tot 0.5 mm) en de vermindering van pigmentatiestoornissen zijn eveneens wetenschappelijk vastgesteld en bewezen!

De mogelijkheden met HydraFacial™ zijn enorm.

Eén behandeling geeft reeds een enorme boost aan de huid.

Een maandelijkse behandeling geeft duidelijke huidverjonging, rimpelvermindering,
huidversteviging, pigmentvermindering en littekenverbetering op zeer korte termijn.

Nota:

HydraFacial™ is uniek. Er zijn apparaten op de markt die op het eerste zicht op HydraFacial™ lijken, maar het gaat om apparaten die enkel vloeistoffen met druk op de huid spuiten. Enkel HydraFacial™ brengt de vloeistoffen via vacuümaanzuiging in de huid (wetenschappelijk bewezen!). Ook de samenstelling van de serums is uniek.

HYDRAFACIAL™

DE ANTI-AGE REVOLUTIE VOOR HET GEZICHT

Jong, stralend en gezond. Zo voelt uw huid na de behandeling met de multifunctionele Vortex™-technologie. Deze all-in-one methode combineert peeling, extracties en dermale insluizing van antioxidanten, vitamines en hyaluronzuur.


HOE WERKT HYDRAFACIAL™

STAP 1 - 5

 

  

WAAROM HOLLYWOOD GEK IS VAN DE HYDRAFACIAL™

"Er zijn zoveel redenen waarom ik van deze behandeling houd...vertelt Chloe Melas in haar artikel op Hollywood 4 Life.

"Het reinigt je huid en zuigt alle afvalstoffen uit je poriën. Het toestel peelt je huid terwijl het de onzuiverheden verwijdert. Het is veel doeltreffender dan andere, pijnlijke manuele extracties en alle dode huidlagen zijn meteen weg!

De HydraFacial™ laat je huid gehydrateerd achter. Wanneer ik een gelaatsverzorging heb gehad voelt het alsof mijn huid uitgedroogd is van de peelings en scrubs. Met deze behandeling is dat niet het geval en ik  kan bovendien onmiddellijk mijn make-up weer aanbrengen.

Het is een supersnelle behandeling. De HydraFacial duurt slechts 15 minuten, maar het zijn de geweldige massages die het langer kunnen maken. Als je wilt kan je snel voor een behandeling gaan tijdens je middagpauze.

Dit is het geheim wapen van de sterren met een perfecte huid, en nu heb jij die mogelijkheid ook!"

 

INTRODUCTIE

HydraFacial™ is geschikt voor alle huidtypes en is bijzonder aangewezen bij:

• Vermoeide en vale huid

• Gedehydrateerde en gevoelige huid

• Rijpere huid met verslapping

• Rimpels, lijntjes, kraaiepootjes

• Pigmentvlekken

• Littekens en acnélittekens

• Een door de zon beschadigde huid

• Rokershuid

• Oedeem onder de ogen

• Grove poriën, mee-eters

• Onzuivere en acné huid

• Pré en post operatieve ingrepen

• Striemen

Voorzorgen:

Na de behandeling, en tot 48u na de behandeling, dient de huid beschermd te worden tegen zon en UVstraling.

Een zonnecrème met minstens beschermingsfactor 15 is aanbevolen.

Jennifer Aniston, Amy Poehler, Kate Winslet zijn er dol op...

HYDRAFACIAL REAL SUCCES STORIES

"HydraFacial™ verbetert zichtbaar en veilig de kwaliteit van de huid door het verdikken van de huid, het herstellen van de dermis en het leveren van essentiële antioxidanten. Klinisch gecontroleerde verbeteringen zorgen voor een egale teint en textuur van de huid en verminderen mimische rimpels." - Bruce M. Freedman, MD, FACS

"Na de eerste behandeling voelde mijn huid gehydrateerd en goed gereinigd aan, en dat gevoel bleef aanhouden gedurende dagen! Ik hou van hoe mijn huid er onmiddellijk na de behandeling uitziet en aanvoelt." - Betsy

"De HydraFacial voelde aan alsof ik 3 behandelingen in 1 keer kreeg. Het was echt comfortabel en ik had een prachtige gloed. Deze behandeling wil ik niet meer missen." - Denise

"Ik kan gerust naar de markt gaan zonder make-up. Mijn huid hoef ik niet meer te verstoppen!" - Carol

"My skin is glowing." - Paris Hilton

 


Esthétique NYMFE (VOF)

Moerkerkse Steenweg 344

8310 Brugge - BE

050/35 45 45

__________________________

 info [at] nymfe [dot] be

________________________

BTW BE 0829.790.161

RPR Brugge

OPENINGSUREN   |   LOCATIE

___________________________________________________________

 

DINSDAG - WOENSDAG - DONDERDAG - VRIJDAG 

09u - 12u30 en 13u30 tot 18u30

ZATERDAG

08u30 tot 13u30

MAANDAG, ZON- EN FEESTDAGEN GESLOTEN

 

 ________________________________________________________________________

 ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY BELEID | COOKIE BELEID | DISCLAIMER | PRIJZEN