QUAD WAVE DIODE LASER ONTHARING (meest veilige én recente techniek)

Ongewenste haargroei is voor veel mensen een vervelend probleem. Met de allernieuwste "QUAD WAVE" Diode Laser Technologie is het nu mogelijk om haargroei fors te reduceren. Scheren, epileren, harsen en ontharing crèmes bieden slechts een kortstondige oplossing. Dankzij deze nieuwe generatie Quad-Wave Diode Laser is het nu mogelijk om een optimaal en langdurig resultaat te bereiken bij het ontharen van vrijwel alle lichaamsdelen.

Diode Laser ontharing is vandaag de dag een bewezen techniek om duurzaam af te rekenen met overbeharing.

Diverse wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat met LASER FLITSEN ongewenste haren op een efficiënte, veilige en comfortabele manier kunnen worden verwijderd. De behandeling is vrijwel pijnloos mede dankzij de watergekoelde flitser, en de behandeling duurt niet lang.

TECHNIEK

De Quad Wave Diode Laser combineert 4 verschillende golflengtes alnaargelang het huidtype en locatie van de behandeling:

ALEXANDRITE 755nm: oppervlakkige penetratie gericht op de haarmatrix van de haarfolikel; geschikt voor oppervlakkige beharing van lichte haarkleuren en dun haar

DIODE 810nm: medium penetratie diep in de haarfolikel; bereikt met name de haarmatrix en haarbulbus van het haarzakje

940nm: dringt diep door in de haarfolikel; gericht op de vaatjes die bloed met hormonen aanvoeren naar de haarbulbus

YAG 1064: dringt diep door in de haarfolikel; gericht op haarbulbus én haarpapil

Hoeveel behandelingen zijn noodzakelijk?

De groeicyclus van het haar bestaat uit 3 fases:

- de anagene of groeifase = de fase waarbij de haren definitief worden verwijderd

- de catagene of regressieve fase

- de telogene of rustfase

De LASER – FLITSEN zijn het meest actief en effectief op haren dewelke in de anagene of groeifase zijn, daar zij in verbinding staan met de groeibodem. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groei- of anagene fase bevinden zijn er vanzelfsprekend meerdere behandelingen nodig om een optimaal resultaat te bekomen.  De LASER – LICHTFLITS, dewelke maar een fractie van een seconde duurt, richt zich op het pigment (melanine) onder aan het haar. De hoge energiepuls en daarbij vrijkomende warmte wordt door het haar geabsorbeerd en overgebracht op de voedingsbodem (melanine) van het haar en vernietigd hierbij het haarzakje van waaruit het haar groeit. Zodoende wordt het haar met wortel en haarzakje volledig geëlimineerd. Doordat de LASER-FLITS van ons apparaat maar heel kort duurt en bovendien de LASER-FLITS-kop en daarmee de behandelde zone gekoeld wordt zijn er geen neven-effecten en is de behandeling vrijwel pijnloos. Dankzij de QUAD WAVE Diode Laser techniek kunnen bijna alle huidtypen, van zeer licht tot zeer donker zonder problemen worden behandeld.

Omdat het pigment in het haar, dat verantwoordelijk is voor de haarkleur, de energie van de laser moet kunnen absorberen is de behandeling van zéér licht haar moeilijk tot soms onmogelijk. Om deze lichte haren permanent te verwijderen kan u bij ons terecht voor de BLEND ontharingsmethode. Daarentegen, dankzij de allernieuwste techniek kunnen bijna alle huidtypen, van zéér licht tot zéér donker, zonder problemen worden behandeld.

VOORBEREIDING EN NAZORG

Voor een optimaal resultaat is het van belang dat u samen met ons goede afspraken maakt over het verloop van uw behandeling. Wij kunnen u adviseren over het gebruik van zonnebank of zonnebaden voorafgaand, tijdens en na de behandelingen. U mag het haar niet bleken of blonderen. Overige zaken die op het resultaat van uw behandeling van invloed kunnen zijn, worden per situatie door ons beoordeeld en met u besproken. Zo rekent u snel, effectief en duurzaam af met ongewenste haargroei! 

 


Esthétique NYMFE (VOF)

Moerkerkse Steenweg 344

8310 Brugge - BE

050/35 45 45

__________________________

 info [at] nymfe [dot] be

________________________

BTW BE 0829.790.161

RPR Brugge

OPENINGSUREN   |   LOCATIE

___________________________________________________________

 

DINSDAG - WOENSDAG - DONDERDAG - VRIJDAG 

09u - 12u30 en 13u30 tot 18u30

ZATERDAG

08u30 tot 13u30

MAANDAG, ZON- EN FEESTDAGEN GESLOTEN

 

 ________________________________________________________________________

 ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY BELEID | COOKIE BELEID | DISCLAIMER | PRIJZEN