PRIVACY POLICY

Jouw gegevens helpen ons om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij vinden het dan ook enorm belangrijk om jouw gegevens met de grootste zorg te beschermen. Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van welke gegevens we bijhouden, en wat we er juist mee doen. Heb je toch vragen of opmerkingen, neem dan zeker contact op met ons. Wij helpen je graag verder. Je kan ons bereiken hoe jij het liefst wilt:

  • Via e-mail: info [at] nymfe [dot] be
  • Via telefoon: 050/35 45 45
  • Op het bedrijfsadres: Moerkerkse Steenweg 344, 8310 Sint-Kruis (Brugge)

 

  1. Verantwoordelijke instantie en rechten van de betrokkene
  2. Persoonsgegevens die wij verzamelen
  3. Waarvoor gebruiken wij deze persoonsgegevens?
  4. Inschrijving nieuwsbrief
  5. Cookies
  6. Hoe lang houden wij je persoonlijke gegevens bij?
  7. Overdracht van gegevens aan derden
  8. Verwerkingsverantwoordelijken en verwerkers
  9. Veiligheid van uw persoonsgegevens
  10. Camerabeelden
  11. Rechten
    1. Wijzigingen
    2. Vragen en Feedback
  12. e-Privacy

 

1. VERANTWOORDELIJKE INSTANTIE EN RECHTEN VAN DE BETROKKENE

Deze privacyverklaring is van toepassing op de website en diensten van NYMFE VOF (hierna “wij”, “ons” genoemd). NYMFE VOF met maatschappelijke zetel te Moerkerkse Steenweg 344, 8310 Sint-Kruis (Brugge) in de Belgische Kruispuntbank der Ondernemingen ingeschreven onder het nummer BE 0829.790.161 en gekend onder de commerciële namen Esthétique Nymfe, Nymfe en bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer gekend als NYMFE VOF, is verantwoordelijk voor de registratie, verwerking en het gebruiken van jouw persoonsgegevens.

Wij hechten veel belang aan de privacy van onze klanten en bezoekers van onze website. Daarom verwerken we jouw gegevens alleen op een manier die conform is met de Algemene Verordening Gegevensbescherming, ook wel bekend als de GDPR.

Je hebt te allen tijde het recht om je gegevens kosteloos in te kijken, te consulteren, te laten wijzigen of te laten verwijderen uit onze database. Wij stellen alles in het werk om jou meteen verder te helpen. Je kan ons bereiken via mail, telefoon of tijdens een bezoek aan het salon. Om er zeker van te zijn dat jij de aanvraag doet tot inzage, aanpassing of verwijdering, is het mogelijk dat we je op dat moment een kopie van je identiteitskaart vragen.

 

2. PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERZAMELEN

Hieronder vind je een overzicht van de persoonlijke gegevens die we gebruiken voor jouw klantenregistratie:

  • Je voornaam
  • Je achternaam
  • Je e-mailadres
  • Je thuisadres
  • Je telefoonnummer

 

Deze data staan hieronder vermeld als "Persoonlijke gegevens”. Je geeft deze data rechtstreeks aan ons door vooraleer de behandeling plaatsvindt.

Wij verwerken geen gevoelige persoonsgegevens over seksuele geaardheid, politieke opvattingen, etnische afkomsten, religieuze of levensbeschouwelijke overtuigingen.

Soms kan het nodig zijn dat bepaalde informatie, gelinkt aan gezondheid, nodig is om bepaalde behandelingen te kunnen/mogen uitvoeren. Er kan tevens worden gevraagd om advies in te winnen bij een arts alvorens over te gaan tot behandeling. Deze informatie wordt bijgehouden in een ‘informed consent’ en word enkel gebruikt door gecertifieerde medewerkers die contractueel gebonden zijn aan strikte geheimhouding. Wij kunnen dergelijke behandelingen weigeren op basis van de gegevens waarover wij beschikken. Nooit worden deze gegevens gespijkerd/bewerkt op elektronische dragers. Ook dit ‘consent’ geniet het recht van inzage, aanpassen/verwijderen van gegevens van de betrokkene bepaald in beide Nationaal en Internationaal recht (GDPR). Deze gegevens worden nooit aan derden doorgegeven gelet op de vertrouwelijke aard van deze gegevens.

 

3. WAARVOOR GEBRUIKEN WIJ DEZE PERSOONSGEGEVENS?

 

  • Communicatie

We gebruiken je persoonlijke gegevens om je op de hoogte te houden van onze aanbiedingen, van de laatste trends of nieuwigheden met tips die helemaal op jouw maat zijn gemaakt.

 

  • Klantenservice

Om jou bij vragen snel te kunnen helpen, maken we gebruik van je gegevens en maken we aantekeningen die we bewaren. Zo vinden we meteen alles terug wanneer je een volgende keer komt voor een behandeling.

 

  • Verbetering van onze service

Je kan, zonder probleem, op elk moment aangeven dat je liever geen communicatie, e-mails of andere correspondentie van ons ontvangt. Dit kan zonder motivering door bijvoorbeeld op de daartoe voorziene uitschrijflink te klikken, onderaan ieder e-mailbericht, of op eenvoudig verzoek door contact op te nemen met onze medewerkers via de verschillende kanalen, zoals telefonisch, via e-mail, via of een bezoek aan ons salon.

 

4. INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF

Voor de inschrijving op onze nieuwsbrief, hebben we van jou een duidelijke bevestiging nodig dat je graag van ons informatie wilt ontvangen. Dit wordt u gevraagd bij uw eerste bezoek vóór de eerste behandeling in ons salon. U kan zich niet inschrijven voor onze nieuwsbrief via andere kanalen.

Je kan je zonder motivering uitschrijven voor deze dienst. Dit kan eenvoudig door te klikken op de uitschrijflink onderaan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen met ons via de verschillende kanalen, zoals telefonisch, via e-mail of bij een bezoek aan het salon.

 

5. COOKIES

NYMFE gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om je bezoek aan nymfe.be zo aangenaam mogelijk te maken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk onze Cookie Beleid.

Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestandjes die jouw computer of mobiele apparaat opslaat wanneer je onze websites gebruikt. Door gebruik te maken van cookies en andere technieken zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat:

 

  • Het surfen op onze website leuker en makkelijker voor je wordt;
  • We kunnen meten hoe onze website wordt gebruikt en waar we deze nog kunnen verbeteren;

 

Heb je dit liever niet, dan kan je op een makkelijke manier je cookies verwijderen op je computer. Meer informatie vind je hier.

 

6. HOE LANG HOUDEN WIJ JE PERSOONLIJKE GEGEVENS BIJ?

Wij bewaren je persoonlijke gegevens 10 jaar na de laatste interactie om de doeleinden te realiseren die in deze privacyverklaring worden uiteengezet.

 

7. OVERDRACHT VAN GEGEVENS AAN DERDEN

Wees gerust, je gegevens verkopen we nooit aan, worden nooit gedeeld met derden!

 

8. VERWERKINGSVERANTWOORDELIJKEN EN VERWERKERS

Je gegevens kunnen door alle medewerkers onder NYMFE VOF verwerkt worden in het kader van het uitvoeren van hun taken en zij zijn allen contractueel gebonden aan strikte geheimhouding.

 

9. VEILIGHEID VAN UW PERSOONSGEGEVENS

Wij doen er alles aan om de veiligheid en vertrouwelijkheid van je persoonlijke gegevens te beschermen. We gebruiken passende technische en organisatorische maatregelen op een zodanige manier dat de verwerking voldoet aan de vereisten van de Nationale en Europese wetgeving. Uw persoonlijke gegevens worden nooit verwerkt/gespijkerd op elektronische dragers. Enkel uw e-mailadres wordt gebruikt/ bewaard in een beveiligd .pst bestand.

 

10. CAMERABEELDEN

NYMFE VOF heeft een camera geplaatst in het winkelgedeelte van de zaak.

De aanwezigheid van deze camera wordt steeds goed visueel aangegeven.

Waarvoor worden deze gegevens verwerkt?

De camera in het winkelgedeelte moet zorgen voor de veiligheid van zowel personeel als klanten.

De beelden worden enkel gedeeld met de politie op aanvraag van de politie.

 

11. RECHTEN

  • Recht van toegang en inzage

 

Je hebt het recht om op elk moment kosteloos je gegevens te consulteren. Hiervoor kan je makkelijk contact opnemen met onze medewerkers.

 

  • Recht van verbetering, verwijdering en beperking

 

Je hebt steeds het recht om ons te verzoeken je persoonlijke gegevens te verbeteren, aan te vullen of te verwijderen.

 

  • Recht van verzet

 

Je beschikt eveneens over een recht van verzet tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

 

  • Recht van vrije gegevensoverdracht

 

Je beschikt over het recht om je persoonlijke gegevens die door ons verwerkt worden in gestructureerde, gangbare en machine leesbare vorm te verkrijgen en/of aan andere verantwoordelijken over te dragen.

 

  • Recht van intrekking van de toestemming

 

Wanneer de verwerking gebaseerd is op uw voorafgaande toestemming, beschik je over het recht om deze toestemming in te trekken.

 

 11.1. WIJZIGINGEN

Deze privacyverklaring is afgestemd op de diensten die wij aanbieden op onze website en in onze winkel. Wij behouden het recht deze privacyverklaring op elk moment te wijzigen of te actualiseren.

Wanneer wij wijzigingen aan deze verklaring openbaar maken, veranderen wij de datum van de "laatste update" van de verklaring. Bij belangrijke wijzigingen, zullen wij dit op onze homepage vermelden.

 

LAATSTE UPDATE: mei 2018

 

11.2. VRAGEN EN FEEDBACK

Als je vragen hebt over deze privacyverklaring, kan je steeds contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

  • Via e-mail: info [at] nymfe [dot] be
  • Via telefoon: 050/35 45 45
  • Op het bedrijfsadres: Moerkerkse Steenweg 344, 8310 Sint-Kruis (Brugge)

Voldoet dit niet, dan kan u altijd terecht bij de Autoriteit voor Gegevensbescherming via https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/  .

Uw vragen worden altijd op een confidentiële manier behandeld.

Zowel alle onze medewerkers als de Autoriteit voor Gegevensbescherming hebben een geheimhoudingsplicht.

12. e-PRIVACY

Wij maken geen gebruik van 'Sociale Media', zoals onder andere Facebook, WhatsApp, Twitter, en dergelijke meer.

Uw gegevens worden ingevolge nooit via deze kanalen gebruikt noch gedeeld waardoor uw privacy ten allen tijde is beschermd tegen misbruiken.

 

 

 


Esthétique NYMFE (VOF)

Moerkerkse Steenweg 344

8310 Brugge - BE

050/35 45 45

__________________________

 info [at] nymfe [dot] be

________________________

BTW BE 0829.790.161

RPR Brugge

OPENINGSUREN   |   LOCATIE

___________________________________________________________

 

DINSDAG - WOENSDAG - DONDERDAG - VRIJDAG 

09u - 12u30 en 13u30 tot 18u30

ZATERDAG

08u30 tot 13u30

MAANDAG, ZON- EN FEESTDAGEN GESLOTEN

 

 _______________________________________________________________

 ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYCOOKIE BELEID | DISCLAIMER | PRIJZEN