INTENSE PULSE LIGHT ONTHARING

Ongewenste haargroei is voor veel mensen een lastig probleem. Met de moderne IPL (Intense Pulsed Light) technologie is het nu mogelijk om haargroei fors te reduceren. Scheren, epileren, harsen en ontharing crèmes bieden slechts een kortstondige oplossing. Dankzij de nieuwe generatie MEDICAL IPL is het nu mogelijk om een optimaal en langdurig resultaat te bereiken bij het ontharen van vrijwel alle lichaamsdelen.

IPL-FLITS is vandaag de dag een bewezen techniek om duurzaam af te rekenen met overbeharing.

Diverse wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat met IPL LICHT FLITSEN ongewenste haren op een efficiënte, veilige en comfortabele manier kunnen worden verwijderd. De behandeling is vrijwel pijnloos, mede dankzij de watergekoelde flitser, en duurt niet lang.

Hoeveel behandelingen zijn noodzakelijk?

De groeicyclus van het haar bestaat uit 3 fases:

- de anagene of groeifase

- de catagene of regressieve fase

- de telogene of rustfase

De IPL – FLITSEN zijn het meest actief en effectief op haren dewelke in de anagene of groeifase zijn, daar zij in verbinding staan met de groeibodem. De IPL – LICHTFLITS, dewelke maar een fractie van een seconde duurt, richt zich op het pigment (melanine) onder aan het haar. De hoge energiepuls en daarbij vrijkomende warmte wordt door het haar geabsorbeerd en overgebracht op de voedingsbodem (melanine) van het haar en vernietigd hierbij het haarzakje van waaruit het haar groeit. Zodoende wordt het haar met wortel en haarzakje volledig geëlimineerd. Doordat de LICHT-FLITS van ons apparaat maar heel kort duurt en bestaat uit veilig en zichtbaar licht én bovendien de LICHT-FLITS-kop en zodoende de huid gekoeld wordt, ontstaan er vrijwel nooit neven-effecten en is de behandeling vrijwel pijnloos. Omdat het pigment in het haar, dat verantwoordelijk is voor de haarkleur, de energie van de IPL moet kunnen absorberen is de behandeling van zeer licht haar (blond, grijs, etc.) moeilijk en  soms onmogelijk. Om deze lichte haren permanent te verwijderen kan u bij ons terecht voor de BLEND ontharingsmethode. Daarentegen, dankzij de allernieuwste techniek kunnen bijna alle huidtypen, van zeer licht tot donker, zonder problemen worden behandeld.

VOORBEREIDING EN NAZORG

Voor een optimaal resultaat is het van belang dat u samen met ons goede afspraken maakt over het verloop van uw behandeling. Wij kunnen u adviseren over het gebruik van zonnebank of zonnebaden voorafgaand, tijdens en na de behandelingen. U mag het haar niet bleken of blonderen. Overige zaken die op het resultaat van uw behandeling van invloed kunnen zijn, worden per situatie door ons beoordeeld en met u besproken. Zo rekent u snel, effectief en duurzaam af met ongewenste haargroei! 

Werking IPL

 


Esthétique NYMFE (VOF)

Moerkerkse Steenweg 344

8310 Brugge - BE

050/35 45 45

__________________________

 info [at] nymfe [dot] be

________________________

BTW BE 0829.790.161

RPR Brugge

OPENINGSUREN   |   LOCATIE

___________________________________________________________

 

DINSDAG - WOENSDAG - DONDERDAG - VRIJDAG 

09u - 12u30 en 13u30 tot 18u30

ZATERDAG

08u30 tot 13u30

MAANDAG, ZON- EN FEESTDAGEN GESLOTEN

 

 _______________________________________________________________

 ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYCOOKIE BELEID | DISCLAIMER | PRIJZEN