Wij bieden de optimale oplossing voor Lokale vetophopingen, Huidversteviging, Cellulitis, Striae, Littekens en Rimpels.

Het apparaat dat we gebruiken is dé marktleider op het gebied van Cavitatie, Radiotherapie en Elektroporatie. Intensief onderzoek en jarenlange studies naar het fenomeen Cavitatie door de medische divisie, in samenwerking met ‘Oxford University Institute of Biomedical Engineering’ hebben erin geresulteerd dat het apparaat wereldwijd is uitgegroeid tot één van de experts op het gebied van RF en Cavitatie.

Voordelen:

-     Niet-invasieve en pijnloze behandelingen

-     Zichtbare resultaten, al vanaf de eerste behandeling

-     De synergie van de drie technieken zorgt voor een exclusief behandelprotocol, waar de markt al jaren op wacht!

 

Waarom Capacitieve Radiofrequentie?

De belangrijkste reden om Capacitieve Radiofrequentie (CRF) te gebruiken is dat er geen warmte wordt gecreëerd aan het huidoppervlak maar dieper en gelijkmatig in de huid of de vetlaag.

Hoe ontstaat de warmte door Radiofrequentie in de huid?

Het water in de huid (H2O) bestaat uit positieve en negatieve moleculen (dipolen). De dipolen trillen en draaien om zich aan te sluiten met het elektromagnetisch veld, volgens de frequentie van de stroom. Moleculen botsen met elkaar, en genereren plaatselijke warmte => Hyperthermie.

 

Fysiologische effecten van Hyperthermie

De cellen reageren op stress, zoals een constante hyperthermie tussen 44º en 45º C door het vrijgeven van Heat Shock Proteïnes (HSP).

Heath Shock Proteïnes (HSP)

Heath Shock Proteïnes zijn te vinden in alle levende wezens.

   Zij zorgen ervoor dat de cellen reageren op stress van buitenaf, zoals:                               

   - Wezenlijke temperatuursveranderingen

   - Toxines

   - Verwondingen

 

 

Het effect op de huid

Het gecombineerde effect van de herstelmechanismes en de HSP, stimuleert de fibroblasten om nieuw collageen aan te maken. Het duurt ca. 20 tot 25 dagen voordat er resultaat zichtbaar is. Tevens wordt de aanmaak van Elastine gestimuleerd en wordt het verouderde collageen gerecycleerd. De huid wordt steviger, gladder en straalt meer.

Een ander effect wordt geproduceerd op het weefsel niveau; het vergroten van het baseline metabolisme en het versnellen van de verbranding van vet.

Cavitatie

Ook wel bekend als “niet-invasieve liposuctie”.

Cavitatie wordt opgewekt door middel van Ultrasound (40 KHz). Ultrasound zijn mechanische trillingen met een frequentie hoger dan geluid (> 20.000 Hz). De vacuüm belletjes die hierdoor ontstaan imploderen en vernietigen hierdoor de omliggende vetcellen definitief. De studie van geluidsgolven boven de hoorgrens dateert van 1880, toen de gebroeders ‘Curie’ het piëzoelectrisch effect ontdekte. Ultrasound in een Cavitatie-handstuk wordt opgewekt met piëzoelektrisch materiaal. Dit materiaal beweegt als er stroom op gezet wordt. Door dus wisselend stroom op het materiaal te zetten gaat het heel snel heen en weer bewegen en krijgen we Ultrasound. De toepassing van wisselende hoog frequente stroom gaat er voor zorgen dat de watermoleculen gaan roteren, en door de wrijving ontstaat lokale warmte in het weefsel. Hierdoor wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en wordt het metabolisme lokaal gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken.

Electroporatie

Electroporatie is een nieuwe techniek waarmee de actieve bestanddelen van cosmetica in de huidcellen worden ingesluisd.

Met Electroporatie wordt het celmembraan van de huidcellen in de hoornlaag tijdelijk "poreus" gemaakt door middel van Middel Frequente stroom. Doordat kleine bestaande poriën in het celmembraan groter worden en er tevens tijdelijke nieuwe poriën in het celmembraan ontstaan, wordt het mogelijk om (grotere) moleculen van actieve werkstoffen in de huidcellen te laten penetreren. Iontoforese zorgt ervoor dat tijdens de Electroporatie de werkstoffen gemakkelijker in de cellen wordt opgenomen. Zodra de Electroporatie stopt sluit het celmembraan zich weer en kunnen de actieve bestanddelen van de aangebrachte cosmetica in de cellen hun werk doen. Met Electroporatie is het mogelijk om zowel ioniseerbare als niet-ioniseerbare werkstoffen en ook werkstoffen met grotere moleculen in te sluizen.

RESULTATEN NA KUUR

 


Esthétique NYMFE (VOF)

Moerkerkse Steenweg 344

8310 Brugge - BE

050/35 45 45

__________________________

 info [at] nymfe [dot] be

________________________

BTW BE 0829.790.161

RPR Brugge

OPENINGSUREN   |   LOCATIE

___________________________________________________________

 

DINSDAG - WOENSDAG - DONDERDAG - VRIJDAG 

09u - 12u30 en 13u30 tot 18u30

ZATERDAG

08u30 tot 13u30

MAANDAG, ZON- EN FEESTDAGEN GESLOTEN

 

 ________________________________________________________________________

 ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY BELEID | COOKIE BELEID | DISCLAIMER | PRIJZEN